Voortenten en luifels

Ongetwijfeld weet iedere bezitter van een caravan dat een goed passende voortent van essentieel belang is. Men leeft namelijk meer in de voortent dan in de caravan. Bovendien valt het oog ook meer op de voortent dan op de caravan. Met een voortent of luifel wordt extra leefruimte gecreëerd tijdens uw vakantie met de caravan. Caravan Centrum Ad Dekker heeft jarenlange ervaring met de verkoop van voortenten en luifels en wij kunnen u dan ook voorzien van een professioneel advies. Wij verkopen voortenten en luifels van de merken Doréma, Isabella, Thule, Unico, Ventura en Walker. Keus uit uitsluitend de beste kwaliteit, altijd verzekerd van optimaal montagegemak en met de gegarandeerde duurzaamheid van kwaliteitsmerken.

Unico

Voortenten en luifels van het merk Unico staan bekend om de ronde vorm. Deze kenmerkende boogstok constructie zorgt er voor dat de voortenten en luifels makkelijk op te zetten zijn, uiterst stormvast zijn en de perfecte afwatering hebben. Bent u op zoek naar een nieuwe voortent of luifel? Bekijk dan eens de Unico Genua voortent of de Verona luifel. Deze zijn door de ANWB en KCK meerdere malen uitgeroepen tot test winnaar.
Hieronder vindt u een actueel overzicht van de modellen die u in onze showroom kunt bezichtigen:

Milaan 280 met pet en dakluifel
Bologna 280
Turijn 280 met dakluifel
Verona luifel
Verona XL luifel met voorwand
Siena reisluifel
Torino luifel met 1 zijwand

Isabella

De bekende Isabella-kwaliteit zit hem in de details. Isabella staat gelijk aan kwaliteit tot in de kleinste detail waarbij de nadruk ligt op functionaliteit en duurzaamheid. Generaties lange ervaring en knowhow gaan schuil achter de unieke gepatenteerde oplossingen van Isabella, die het leven van de kampeerder veraangenamen. Sterke en duurzame materialen, moderne designs en een exclusieve afwerking zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tijd in uw vakantiewoonkamer.
Hieronder vindt u een actueel overzicht van de modellen die u in onze showroom kunt bezichtigen:

Commodore Dawn
Capri North
Atlas luifel met zijwanden
Eclipse Voortentluifel
Shadow luifel

Walker

Walker Campingstyle BV is een van de oudste voortenten-ateliers van Nederland! Toen in 1954 steeds meer mensen het plezier van het kamperen ontdekten, startte Walker met de ontwikkeling en productie van kampeertenten in het Brabantse Deurne. Nu, 60 jaar later, is Walker nog steeds het topmerk van weleer; door jarenlange traditie, ervaring en innovatie maakt Walker nog steeds unieke, hoogwaardige voortenten en luifels, voorzonluifels, speciale voortenten, wintertenten en deeltenten met een goede pasvorm voor jarenlang zorgeloos kampeerplezier!
Hieronder vindt u een actueel overzicht van de modellen die u in onze showroom kunt bezichtigen:

Ellips 280 met kuipzeil
Atrium 300
Patio voorzonluifel

Thule

U bent een actieve levensgenieter. U trekt er graag op uit om een stukje van de wereld te proeven en te genieten van de natuur en daarbij hecht u veel belang aan uw vrijheid en onafhankelijkheid. Een vakantie moet zonder zorgen zijn en dat vindt Thule ook! Daarom zijn we steeds op zoek naar oplossingen om uw reizen en vakanties nog aangenamer te maken. Bij ons komen uw vrijheid en uw comfort op de eerste plaats en dat heeft in de loop der jaren reeds geresulteerd in een zeer uitgebreid gamma kwaliteitsproducten, uw vertrouwen waardig. Veiligheid, comfort en duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel en producten worden steeds ontwikkeld en bijgeschaafd in functie van uw noden en wensen. Dat is de reden waarom u en vele anderen kiezen voor Thule, de betrouwbaarste reisgezel in alle omstandigheden!
Hieronder vindt u een actueel overzicht van de modellen die u in onze showroom kunt bezichtigen:

Thule Omnistor 6300 met wanden

Ventura

Ventura is een onderdeel van de Isabella Groep en is opgericht als een afzonderlijke product lijn eind jaren 90. De doelgroepen van de Ventura producten zijn de nieuwe kampeerders die de investeringen beperkt willen houden en kampeerders die van veel reizen houden en waarbij het lichte gewicht en het makkelijk opzetten de belangrijkste criteria zijn. Dit alles natuurlijk zonder dat men beperkingen in de kwaliteit of pasvorm wil zien.
Hieronder vindt u een actueel overzicht van de modellen die u in onze showroom kunt bezichtigen:

Pacific D 300

Dorema

Dorema is sinds 1987, inmiddels 25 jaar, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Wij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans. Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiksvriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door onze kwaliteitsmedewerkers worden alle tenten voorzien van het Dorema Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.
Hieronder vindt u een actueel overzicht van de modellen die u in onze showroom kunt bezichtigen:

President XL 300
Multi Nova Excellent
Garda XL 270
Olympic 240
Palma Voortentluifel
Voortentluifel Locarno Plus
Voortentluifel Locarno Season