Skip to main content

Movers

Caravan Centrum Ad Dekker heeft gekozen voor de beste merken caravanmovers. U kunt er volledig op vertrouwen dat u de beste kwaliteit koopt. Wat voorop staat is dat de mover op de juiste manier gemonteerd wordt. Kom dan ook voor de beste informatie over de juiste mover kijken bij ons in de showroom. Er zijn in alle merken twee soorten movers. Halfautomaat: U plaatst de rollen door middel van een slinger of een hefboom tegen de banden. Beide gaan wel tegelijkertijd tegen de band. Volautomaat: De rollen gaan automatisch tegen de band door middel van het indrukken van twee knoppen op de afstandsbediening. Alle movers zijn voorzien van aluminium rollen. Hierdoor rijdt uw mover ook goed in zachte ondergrond of nat gras. Ons advies is: Laat de caravan-mover plaatsen door de caravan vakman. Hierdoor krijgt u ook de uitgebreide garanties. Caravan Centrum Ad Dekker is de mover vakman. De movers worden compleet geleverd inclusief montage, hoofdschakelaar, accubak, accuklemmen, acculader en de 105ah accu. Het is ook mogelijk om tegen meerprijs voor een lichtgewicht accu te kiezen.

P1 mover

Maak kennis met de P1 mover. De meest krachtige caravanmover voorzien van het revolutionaire Load information System en een multifunctionele afstandbediening met LCD display.

Easydriver

Met deze prijsbewuste caravanmover easydriver basic bespaart u weliswaar, maar niet op comfort. Eenvoudig geweldig. Voor elke maat caravan. Voor aan- en afkoppelen eenvoudig slinger of accuboormachine aan één zijde gebruiken en u bent klaar.

Alko AMS Mammut

Met het AL-KO AMS MAMMUT rangeersysteem kunt u uw caravan ook zonder hulp tot op de centimeter nauwkeurig op zijn plaats zetten, zelfs op een hellend of oneffen terrein.

Truma

De nieuwe generatie van Truma Manoeurvreersystemen. Voor caravans tot 2300 kg. Maximaal gewichtsvoordeel van 20 kg. Optimale precisie en 100 % rechte loop. Grootste betrouwbaarheid en veiligheid.

Airco’s

Caravan Centrum Ad Dekker verkoopt en monteert airco’s in en op uw caravan. De airco’s zijn uitsluitend van de beste kwaliteit en de bekende merken. Er zijn twee verschillende soorten inbouwairco’s voor caravans: bankairco en dakairco. De dakairco bestaat het langst en wordt vaak gekozen vanwege de eenvoudige installatie. De grote voordelen van een dakairco zijn het rendement en de besparing van ruimte in het interieur van uw caravan. Een bankairco wordt door zijn compacte afmetingen in het interieur van de caravan gebouwd. Voor advies welke airco u nodig heeft kunt u  vragen aan onze verkopers.  In de showroom staan verschillende merken airco’s tentoongesteld.

Dometic FreshJet dakairco

Voertuigen van alle formaten kunnen van een klimaatregeling worden voorzien met de succesvolle FreshJet-serie, die inmiddels uit vijf modellen bestaat. Deze drie FreshJet-modellen zijn de compactste airco’s voor op het dak die op de markt zijn. De hier getoonde versies hebben hetzelfde ultracompacte design.

Airconditioners Saphir bankairco

Met maar 20 kg ongelooflijk licht. Dankzij de compacte constructie past hij in bijna elke bergruimte. Bijzonder stil dankzij sleep-functie. Zeer laag stroomverbruik. Comfortabele afstandsbediening en programmeerbare timer. Voor voertuigen tot ca. 5,5 m lengte.

Telair Silent Airconditioner

Mono blok Airconditioner SILENT, die speciaal ontwikkeld is om op het dak van middelgrote en grote motorhomes en caravans geïnstalleerd te worden. Er is speciale aandacht besteed aan het zeer stille geluidsniveau zowel BINNEN als BUITEN. Met het oog hierop is een revolutionair dubbel geluidsreductiesysteem toegepast. Daarnaast is aandacht besteed aan het lage verbruik.

Schotelantennes

Een schotelantenne, of satelliet schotel, heb je nodig om het digitale televisiesignaal vanaf de satelliet te ontvangen. De schotel fungeert hierbij als een ‘grote spiegel’, die het signaal opvangt en gebundeld reflecteert naar de kop. Deze ontvangstkop wordt ook wel LNB genoemd, en wordt gemonteerd op je schotel. Vanaf de kop gaat het signaal, via de kabels en de HD-satellietontvanger naar je tv. Al deze componenten zijn nodig om te genieten van CanalDigitaal HDTV in haarscherpe kwaliteit. Tegenwoordig zijn schotelantennes verkrijgbaar in vele soorten en maten. Caravan Centrum Ad Dekker heeft daarom diverse verschillende modellen schotelantennesystemen voor u in onze showroom.

Travel Vision R7

De Travel Vision R7 combineert de voordelen van een volautomatisch systeem met die van een mobiel systeem. U hoeft nooit meer te tobben met het handmatig uitrichten, want met slechts één druk op de knop vindt de R7 geheel automatisch de door u gewenste satelliet. Opbouw op het dak van uw caravan of camper is niet nodig, u kunt de R7 eenvoudig overal opstellen. De R7 is leverbaar in 65cm en 80cm

Travel Vision TVA Connect

Met één druk op de knop richt de Travel Vision TVA zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert. De TVA schotelantennes zijn  stabiel en robuust ontworpen systemen, geschikt om ongestoord televisie mee te kijken. Door gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen bieden Travel Vision schotelantennes een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking. De systemen zijn voorzien van de nieuwste DVB-S2 satellietherkenning technologie en hierdoor perfect geschikt voor ontvangst in HD kwaliteit. De Travel Vision TVA schotelantennes hebben een lage opbouwhoogte en een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op een caravan.

Teleco TeleSat

Automatische HD satellietantenne met wandpaneel. Alle belangrijke satellieten staan in het geheugen van de Teleco Telesat: Hot Bird, Astra 19, Astra 28, Astra 23 en andere configuraties op aanvraag. Veiligheidssysteem waardoor de antenne automatisch inklapt als het voertuig gestart wordt. Zelfstandig richtsysteem met wandbedieningspaneel. Kan met elke satellietontvanger (niet meegeleverd) gecombineerd worden. Bijzonder geschikt om aangesloten te worden op ontvangers met kaartmodules. TivuSat, TNT Sat, FranSat, Canal Digitaal, TV Vlaanderen, SKY, Canal satellite, Bis Television etc. Alle handelingen worden verricht door middel van een eenvoudig wandpaneel met slechts 3 toetsen!

Fietsendragers

Ontdek uw omgeving. Hoe kunt u zodra u uw tenten hebt opgeslagen op de perfecte plaats, het landschap beter verkennen dan op de fiets? Thule fietsendragers zijn ontworpen voor het vervoer van maximaal 3 fietsen – snel, veilig en gemakkelijk. Handmatig bediend of gemotoriseerd, voor twee of drie fietsen. Voor op de dissel of achterop de caravan. Welk merk caravan of aantal fietsen u ook hebt, in ons assortiment aan dragers zit altijd wel iets voor u bij.

Enduro BC260

Het assortiment van Enduro is uitgebreid met een fietsendrager voor op de dissel van de caravan. Uniek aan deze drager is het schuifsysteem. Dit makkelijk te bedienen uitschuifsysteem zorgt ervoor dat u te allen tijde bij de bergruimte van de caravan kunt. Het is een kwestie van het ontgrendelen van de veiligheidspinnen en de drager kan naar voor geschoven worden. U kunt de fietsen gewoon op de drager laten staan!
De fietsendrager is geschikt voor 2 (elektrische) fietsen en weegt slechts ca. 10 kilo.

Thule Sport G2 Universal

Vergrendelbaar platform: voorkomt dat de fietsen tijdens het rijden bewegen. Het moet handmatig worden vergrendeld. De rails zijn van links naar rechts verstelbaar. Ze glijden soepel zodat u moeiteloos de beste positie voor uw fietsen vindt. 2 fietsen, niet uitbreidbaar. Maximale belasting: 38 kg. Aanbevolen wanneer de ruimte beperkt is door een raam of een bumper.

Thule Sport G2 / Hobby

Vergrendelbaar platform: voorkomt dat de fietsen tijdens het rijden bewegen. Het moet handmatig worden vergrendeld. De rails zijn van links naar rechts verstelbaar. Ze glijden soepel zodat u moeiteloos de beste positie voor uw fietsen vindt. Nieuwe afstandhouders met optionele sloten. Met de optionele 3e rail en fietsklem kan de drager maximaal drie fietsen vervoeren. Draagvermogen tot 50 kg.

Thule Caravan Superb

Geschikt voor normale en korte dissels. Geschikt voor elektrische fietsen. Draagvermogen tot 60 kg. Makkelijk te laden dankzij het verlaagde platform. Volledig kantelbaar met fietsen erop zodat u onbelemmerd bij de opbergruimte kunt. Het verstelbare til-stopsysteem vergemakkelijkt de bediening en beschermt uw voertuig. Vergrendelbaar platform: voorkomt dat de fietsen tijdens het rijden bewegen. Het moet handmatig worden vergrendeld. Nieuwe afstandhouders met geïntegreerde sloten. 2 fietsen, niet uitbreidbaar.

E&P Hydraulisch Levelsysteem

U kent ze wel: die mensen die relaxed met hun caravan aan komen rijden op de camping, een lekker plekje uitzoeken en nog voor u er erg in heeft aan een verfrissend drankje zitten. Bent u volgend seizoen ook zo iemand? Het E&P Hydraulics automatisch hydraulisch levelsysteem elimineert rugbrekende taferelen tijdens het handmatig waterpas en stabiel zetten van uw caravan en zorgt er voor dat u na aankomst op een camping binnen een mum van tijd uw caravan waterpas en stabiel heeft staan doormiddel van één druk op de knop. Snel horizontaal door op één knop te drukken. Het E&P Levelsysteem stelt uw caravan in slechts 2 minuten volautomatisch vlak . Uniek bij het E&P Levelsysteem zijn de 6 hydraulische steunen die middels montageplaten verbonden zijn aan het chassis van het voertuig. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit.
De bediening van het E&P Level systeem gebeurt via een bedieningspaneel (display) binnen in de caravan of met behulp van een afstandsbediening unit. Het systeem heeft 2 bedieningsmogelijkheden: De hydraulische steunen kunnen volledig automatisch aangestuurd worden of u stuurt de steunen semi-automatisch aan via handbedieningsmodus. (dit gebeurt paarsgewijs aan elke zijde van de caravan, zo wordt er torsie van het chassis vermeden)

Smart – Trailersysteem

Het SMART-Trailersysteem. De E-Connect fungeert als basis van het SMART-Trailersysteem, weegt minder dan een kilo en wordt vast geïnstalleerd in uw caravan, camper of aanhanger. Via Bluetooth verbindt u met gemak uw smartphone of tablet met de E-Connect. Op deze manier heeft u altijd alle informatie bij de hand om comfortabel en veilig op reis te gaan en bent u altijd op de hoogte van de status van uw caravan of camper. Door de modulaire opzet van het SMART-Trailer-systeem kunt u kiezen over welke informatie van de caravan of camper u wilt beschikken. Één centrale E-Connect in combinatie de app maakt het daarnaast ook mogelijk om telkens nieuwe technieken en oplossingen aan te bieden in de vorm van een nieuwe module. De app die u hiervoor op uw telefoon installeert, is gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor zowel Android als iOS. De eerste sensor die beschikbaar komt is de waterpasmodule oftewel de E-Level