Skip to main content

Ontour

Lichter dan licht – de ONTOUR. Geen onnodige ballast, maar wel alles aan boord om het u naar de zin te maken. De ONTOUR is uw ideale reisgenoot die altijd voor u klaar staat. Uitgerust met een uitgekiend lichtgewicht chassis. De compacte ONTOUR is daarom geschikt voor kleinere auto’s. Kies uit de drie modellen, de ONTOUR die precies bij u past.

De Luxe

Echte vrijheid is er op uitgaan in een Hobby caravan. Wat daaraan ten grondslag ligt? Een comfortabel thuis dat u overal mee naar toe kunt nemen. 15 uitgekiende indelingen maken het een allrounder. Niet voor niets staat de Hobby DE LUXE bovenaan onze bestsellerlijst. Echte vrijheid ken geen grenzen. Iedereen wordt vrolijk van het lichte en aangename design waarin u zich meteen heerlijk thuis voelt.

Excellent Edition

Ruim, licht, veelzijdig en een disign om verliefd op te worden - de EXCELLENT EDITION combineert dat allemaal perfect.
Tien indelingen dus voor elk wat wils. Waarvan vier met stapelbedden voor de kleine kampeerders.
Sommige modellen hebben zelfs aparte zitjes voor kinderen. Teken- en knutseldingentjes kunnen dus gewoon blijven liggen.
De moderne Scandinavische ademende combinatie van lichte kleuren en strakke lijnen wordt onderstreept door indrukwekkkende LED verlichting.

Excellent

Geniet samen van het leven. Ontdek idyllische plekken en volg je eigen ritme. de Hobby EXCELLENT is de lieveling van velen voor de perfecte vakantie. Daarvoor zijn genoeg redenen een compleet uitrustingsniveau en een omvangrijke keuze aan indelingen, met veel ruimte en comfortabele zitgroepen. En natuurlijk de sfeervolle verlichting voor de romantische uurtjes.

Prestige

Vrijheid, ruimte en bewegingsvrijheid in de Hobby PRESTIGE geniet je onderweg van de luxe van een echt huis. Royale woon- en slaapgedeeltes zijn te vinden in de twaalf verschillende indelingen. Afhankelijk van het model hebben tot maximaal zeven personen een comfortabele slaapplaats in dit ruimtewonder.

Maxia

Voor liefhebbers van Scandinavische gezelligheid. Slimme functionaliteit en minimalistisch design. De Hobby MAXIA is het antwoord. Met open ruimtedesign, natuurlijke materialen, perfect op elkaar afgestemde kleuren en Scandinavische gemoedelijkheid. Een moderne blikvanger voor een nieuwe soort caravanervaring. Alles erop en eraan. Bij de MAXIA is alles All-Inclusife, dus alles aan boord om uw vakantie onvergetelijk te maken. Zonder extra kosten of dure pakketten.

Beachy

BE FREE. Iedereen zou iets moeten wensen. Mijn wens is naar het strand te gaan. Maak het jezelf gemakkelijk. Wonen, slapen, plezier hebben. Binnen en buiten zijn gelijkwaardig bij de Beachy. Natuurlijke materialen en stoffen zorgen voor het strandgevoel. En met een paar simpele stappen verplaats je de eet- en zithoek naar buiten, voor je eigen deur. Veel opbergruimte, gezellige slaapplekken en een praktische keuken horen natuurlijk ook bij het feest.