Elke Fendt caravan onderscheidt zich door de hoge productiekwaliteit.

Het succes van het merk Fendt caravan is gebaseerd op kwaliteit en de degelijkheid. Een Fendt is een rijke mix van doordachte functionaliteit, tijdloos design en een hoog uitrustingsniveau. Daarom hoeft u tijdens uw vakantie maar met één ding bezig te zijn: ontspannen genieten. Bij Caravan Centrum Ad Dekker vindt u de grootste collectie Fendt caravans. Al meer dan vijfentwintig jaar is Caravan Centrum Ad Dekker de grootste leverancier van Nederland. Met dit inkoopvoordeel kunnen wij u altijd de beste prijs aanbieden en een uitstekende service. Kom ook langs en laat u adviseren door één van onze verkoopmedewerkers.

SAPHIR

De grootste variatie en keuze in indelingen
Of u er veel op uit wilt trekken, of kiest voor een vaste standplaats; in het Saphir programma vindt u altijd de geschikte indeling. In de Saphir serie vindt u altijd uw favoriete caravan. Alle populaire indelingen met de grootst mogelijke variatie zitten in het programma. Met een Saphir stapt u binnen in de wereld van Fendt.

BIANCO SELECTION EN BIANCO ACTIV

De combinatie van hoogstaand comfort en actieve sportiviteit. De Bianco is de juiste keuze in compacte opbouwlengtes en indelingen voor als u er veel op uittrekt. Natuurlijk is er ook een variant met kinderkamer. Wendbaar, compact en degelijk gebouwd, dat zijn de Bianco Selection en de Bianco Activ. Sportief en actief vakantie vieren gegarandeerd.

TENDENZA

De trendsetter in het Fendt caravan programma. Iedereen die houdt van innovatief design, op een hoogwaardige manier toegepast, zal kiezen voor een Tendenza. De Tendenza spreekt sinds zijn introductie heel veel mensen in Europa aan. Zij kiezen voor een caravan die niet alleen de laatste trends in design in zich verenigd, maar kiezen voor sublieme kwaliteit. Van buiten klassiek, van binnen innovatief.

OPAL

De moderne Fendt caravan in het topsegment. De Opal is de moderne klassieker. Een caravan die het predicaat topsegment verdient. De Opal heeft een stevige plek in de topklasse van de caravanwereld. Hij wordt gekenmerkt door innovatieve details die bekend zijn in de wereld van high-end design. In de Opal vindt u stijlvolle, moderne combinaties van kwalitatief hoogwaardige materialen, uitgevoerd in traditioneel ambachtelijk vakmanschap.

DIAMANT

Stelt de norm en de maatstaf bij de topklasse in caravanland. De Diamant is al jaren lang de klassieker met élégance. Voortdurend geperfectioneerd en doorontwikkeld. De Diamant is al 40 jaar geliefd bij kenners. Deze modelserie staat synoniem voor waardevastheid. Hoewel de Diamant opnieuw doorontwikkeld is, is duidelijk het oorspronkelijke idee achter de naam terug te vinden: de Diamant staat symbool voor exclusiviteit en voor moderne innovaties. De Diamant is een klassieke combinatie van hoogwaardige materialen, toegepast op zijn best.