Skip to main content

Elke Fendt caravan onderscheidt zich door de hoge productiekwaliteit.

Het succes van het merk Fendt caravan is gebaseerd op kwaliteit en de degelijkheid. Een Fendt is een rijke mix van doordachte functionaliteit, tijdloos design en een hoog uitrustingsniveau. Daarom hoeft u tijdens uw vakantie maar met één ding bezig te zijn: ontspannen genieten. Bij Caravan Centrum Ad Dekker vindt u de grootste collectie Fendt caravans. Al meer dan vijfentwintig jaar is Caravan Centrum Ad Dekker één van de grootste leveranciers van Nederland. Met dit inkoopvoordeel kunnen wij u altijd de beste prijs aanbieden en een uitstekende service. Kom ook langs en laat u adviseren door één van onze verkoopmedewerkers.

APERO

Beleef het goede leven. Moderne comfortabele vakantie woning. Chillen, spelen, kletsen zitten eten. Moderne meubelfronten en een groot aantal zitgroepindelingen vormen de basis voor gezellig samenzijn. Droom zacht. Aantrakkelijke stapelbedvarianten en één- of tweepersoonsbedden bieden hiervoor ruimte. Door de eenvoudige ombouw van de zitgroepen ontstaan extra slaapplaatsen. Zo slaapt u als een roos. Kookplezier. Een geweldige keukenuitrusting maakt het mogelijk om snel en eenvoudig heerlijke maaltijden te bereiden.

BIANCO SELECTION EN BIANCO ACTIV

Voel je happy. Natuurlijke kleuren voor een ongedwongen sfeer. Dat is pas Comfort! Zeer grote keuze aan zitgroepen - waaropnder de populaire middenzitgroep. Genoeg ruimte om te dromen. Genoeg ruimte uit tweepersoons bedden, enkele bedden en zes indelingen met stapelbedden. Koken is echt leuk. Dankzij de moderne keukenapparatuur hoeft niemand lang op zijn maaltijd te wachten.

TENDENZA

De moderne trendsetter. Heldere lijnen - moderne sfeer. Pure ontspanning. Zitbeleving met loungekarakter in een klassiek - moderne stijl. Goedemorgen! Alle bedden zijn voorzien van hoogwaardige 7-zone comfortschuimmatrassen. In de Tendenza serie zijn er drie modellen met een queenbed, dat van drie kanten goed toegankelijk is en een groot ligoppervlak biedt. Top vormgegeven. Lichte, vriendelijke badkamers waar u de dag fris begint en ontspannen eindigt.

OPAL

De moderne Fendt caravan in het topsegment. De Opal is de moderne klassieker. Een caravan die het predicaat topsegment verdient. De Opal heeft een stevige plek in de topklasse van de caravanwereld. Hij wordt gekenmerkt door innovatieve details die bekend zijn in de wereld van high-end design. In de Opal vindt u stijlvolle, moderne combinaties van kwalitatief hoogwaardige materialen, uitgevoerd in traditioneel ambachtelijk vakmanschap.

DIAMANT

Stelt de norm en de maatstaf bij de topklasse in caravanland. De Diamant is al jaren lang de klassieker met élégance. Voortdurend geperfectioneerd en doorontwikkeld. De Diamant is al 40 jaar geliefd bij kenners. Deze modelserie staat synoniem voor waardevastheid. Hoewel de Diamant opnieuw doorontwikkeld is, is duidelijk het oorspronkelijke idee achter de naam terug te vinden: de Diamant staat symbool voor exclusiviteit en voor moderne innovaties. De Diamant is een klassieke combinatie van hoogwaardige materialen, toegepast op zijn best.