Skip to main content

(Junior) Verkoper Caravans

Het verkopen van een caravan is het leukste dat er is!

Het verkopen van… en onze klanten helpen aan… een mooie caravan. Als dat jou energie geeft, zit je bij ons op je plek! Als (Junior) verkoopadviseur luister je goed naar de wensen van de klant en begeleid je deze bij de aankoop van de perfecte caravan. Je geeft advies dat past. Dit doe je eerlijk, met de nodige passie en klantgericht. Samen met jouw collega’s lever je zo een belangrijke bijdrage aan het zorgeloze vakantiegevoel van onze klanten en daar word je vrolijk van.

Veelzijdige functie

Met deze job bieden we jou een zelfstandige functie met veelzijdige werkzaamheden binnen en buiten onze showroom. Voor specifieke vakkennis doe je een beroep op je collega’s. Zij begeleiden je stap voor stap en helpen je aan kennis, waardoor je steeds beter wordt in je vak. De job die we voor je in petto hebben betreft een afwisselende functie voor minimaal 24 uur. Liever een paar uur erbij? Alles is bespreekbaar.

Profiel

Ben jij de verkoper in spé die wij zoeken? Ben je enthousiast, energiek en beschik je over een diploma op mbo-niveau of hoger? Heb je al enige ervaring in een commerciële functie en ben je communicatief sterk? Werk je probleemloos met softwareprogramma’s zoals MS Office. Heb je affiniteit met caravans? Dan ontmoeten wij jou graag. Kom een kijkje nemen in onze showroom en wij vertellen je meer over deze toffe job met volop groeikansen.

Meer weten of solliciteren?

We horen graag van je. Neem gerust contact op met Arno Gabriëls via administratie@addekker.nl of bel 0162-514622.

Terug naar het vacature-overzicht