Caravanmonteur

Heb jij twee rechterhanden en technische affiniteit met caravans? Dan hebben wij een mooie functie voor je beschikbaar als Caravanmonteur. Heb je (nog) niks met professioneel sleutelen aan caravans, maar beschik je wel over ruime ervaring als auto- of installatiemonteur? Laat dit zeker geen reden zijn om niet te reageren!

Wij gaan voor vakmensen met affiniteit met het vak. Daarbij zijn instelling en mentaliteit belangrijker dan de juiste diploma’s. Ben jij uit het juiste hout gesneden? Dan gaat het ons zeker lukken om met onze ervaren collega’s jou het vak van BOVAG Caravanmonteur eigen te maken. Wat vooral telt, is jouw inzet en passie voor techniek!

Wil jij leren en werken tegelijkertijd? Dan gaan we graag met je in gesprek over jouw specifieke ervaring, kennis en kwaliteiten. Samen creëren we dé baan die past als een maatpak! Dus lijkt Caravanmonteur of BOVAG-keurmeester jou een slimme stap voor je carrière? Laat het ons weten en we maken een afspraak voor een bak koffie en een goed gesprek. Die sollicitatiebrief komt later wel.

Profiel
Opleiding is niet echt belangrijk. Ervaring als monteur of installateur zien we liever! In elk geval in een technisch sleutelend beroep. En wat ook belangrijk is: de bereidheid om te werken aan je kennis en opleiding. Ook leeftijd vinden we minder belangrijk dan je instelling en ervaring.

Meer weten of solliciteren?
We horen graag van je. Neem gerust contact op met Marc Brouwers via marc.brouwers@addekker.nl of bel 0162-514622. Ook makkelijk, vul jouw gegevens in op onderstaand reactieformulier en wij nemen contact op met jou, op het moment van jouw voorkeur. (belangrijk om te weten; persoonlijke gegevens daar gaan we 100% vertrouwelijk mee om!)

Terug naar het vacature-overzicht

Nieuwsgierig? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!