Skip to main content

Bedrijfsleider

Ad Dekker Recreatie is een bloeiend recreatiebedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten. Als meest toonaangevende caravancentrum van Nederland, staan wij bekend om onze toewijding aan kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs. Met een breed scala aan faciliteiten waaronder een showroom, receptie, winkel, werkplaats en administratieve ondersteuning, streven we ernaar onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden die hun droomreis mogelijk maakt. Bij Ad Dekker heerst dé Brabantse gezelligheid en hebben we een open stijl van werken.

Als bedrijfsleider heb je de leiding over de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het personeel, zorgt dat de juiste mensen worden aangenomen en dat het personeel de juiste activiteiten kan ondernemen binnen een veilig werkklimaat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten en het onderhouden van contacten met de arbodienst, inclusief het uitvoeren van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE).

Voor deze rol zoeken wij iemand die affiniteit heeft met de recreatiebranche, leidinggevende capaciteiten heeft en beschikt over relevante werkervaring.

We zijn op zoek naar een ondernemend, proactief, besluitvaardig type persoon met sterke leiderschapskwaliteiten en een focus op samenwerking. In de bijbehorende werkzaamheden zijn commerciële vaardigheden en kostenbewust handelen een must. Iemand die representatief is voor ons bedrijf dat als caravanbedrijf van het jaar uitgeroepen is. Dat wil zeggen: een leider met organisatorisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden.

(Beschikbaarheid: dinsdag t/m zaterdag)

 

Als bedrijfsleider ben jij verantwoordelijk voor het leiden van een team van 20 medewerkers, verspreid over verschillende afdelingen binnen de organisatie.
Je belangrijkste taken omvatten:

– Zorgen voor een effectieve coördinatie van dagelijkse werkzaamheden van het team, waarbij je ondersteund wordt door de aan jouw rapporterende chef werkplaats en hoofd verkoop;

– Onderhouden van contacten met klanten en leveranciers om relaties te versterken en de efficiënte samenwerking te waarborgen;

– Ontwikkelen en uitvoeren van marketingacties en verkoopevenementen om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten;

–  Aannemen en begeleiden van nieuw personeel in samenwerking met de directie;

– Opstellen en uitvoeren van werkbeleid met focus op continue verbetering;

– Initiëren, voorzitten en organiseren van werkoverleggen;

– Rapporteren aan de directie.

Ben jij de gedreven, frisse bedrijfsleider met leidinggevende ervaring die we zoeken die ervoor zorgt dat we ook in de toekomst onze mooie titel waar kunnen blijven maken? Stuur dan je CV en motivatie naar office@e2i.nl onder vermelding van “Sollicitatie Bedrijfsleider”. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via +31 6 832 267 09 of +31 85 239 0200.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!