Skip to main content

Administratief Financieel Medewerker

Werken bij Caravan Centrum Ad Dekker: elke dag vakantie!

Caravan Centrum Ad Dekker in Raamsdonksveer is sinds 1981 een begrip in de regio zuidwest-Brabant.  Al ruim vier decennia worden wij gevonden door een grote schare trouwe klanten. Wij zijn trots op het vertrouwen en deze gunfactor van onze klanten.

Klantvriendelijkheid en daarop gericht handelen zit ons in het DNA. Wij zijn goed in klanten blij en tevreden maken én houden. Klanten hebben uiteenlopende verwachtingen en met ons enthousiaste team van 22 collega’s doen elke dag ons best om deze te overtreffen.

Om verder te groeien en samen succesvol te blijven, komen we graag in contact met goede (vak)mensen. Een nieuwe job bij ons Caravan Centrum zorgt voor nieuwe energie en nieuwe kansen! Heb jij zin in verandering, groei en een leuke werkomgeving in vakantiesferen? Wellicht ben jij dan degene die helemaal past bij onze nieuwe vacature?!

Ervaren Administratief Financieel Medewerker (m/v)

Klantgerichtheid, enthousiasme en relevante ervaring zijn de kernwoorden die we graag terugzien in jouw CV. Als financieel medewerker heb je bij ons bedrijf een ondersteunende taak op de afdeling administratie.  Je komt te werken in een gezellig team waarbij geen één dag hetzelfde is.

Opleiding doet ertoe, maar kennis door ervaring vinden we zeker zo belangrijk. Je verwerkt verkooporders in ons systeem, je bewaakt de voortgang van diverse administratieve processen zoals inkoop en facturatie, ondersteunt de afdeling verkoop maar ook aftersalestaken zoals planning en telefonisch klantencontact moeten bij jou passen.

Zoals gezegd opgedane ervaring waarderen we zeer, goede beheersing van Word en Excel is een must. Qua opleiding denken we aan een financiële opleiding op minimaal MBO-4 niveau.  Voor deze parttimefunctie ligt een contract voor 16 tot 20 uur per week voor je klaar. Je werkt op 3 vaste dagen, onze voorkeur gaat uit naar dinsdag en woensdag en vrijdagochtend.  Ook op zaterdag staan wij klaar voor onze klanten en hebben wij jou ook nodig. Jij vindt het daarom geen probleem om 1 á 2 maal per maand in een roulerende planning met jouw collega’s de zaterdagochtend te werken. Op maandag is ons bedrijf gesloten.

Meer weten of solliciteren?

Herken jij jezelf in dit profiel, dan komen we graag in contact met jou! Stuur je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV naar administratie@addekker.nl

Heb je vragen over deze vacature, stuur ons even een mailtje en we nemen contact met je op.

Terug naar het vacature-overzicht