Showroomverkoper Campingaccessoires

Het verkopen van een caravan is het leukste dat er is. Maar zeker zo leuk is het om klanten te adviseren over de aankoop van allerhande campingaccessoires, waarmee ze hun vakantie echt áf kunnen maken. In de Ad Dekker Kampeerwinkel kunnen zij hiervoor terecht. Van voortent tot campinggas, van Porta Potty tot ligstoel en van rolgordijn tot barbecue.

Hoe leuk is het om onze klanten deskundig te adviseren, enthousiasmeren en helpen om de juiste keuzes te maken voor hun vakantie. Hiervoor zoeken we dan ook versterking van ons team. Een Showroomverkoper Campingaccessoires die affiniteit heeft met de campingbranche. Vanuit persoonlijke interesses of misschien wel vanuit eerdere werkervaring.

Onze klanten hartelijk verwelkomen, te woord staan en blij maken met een goed advies is jouw rol. Je hebt hier echt plezier in en je brengt creativiteit mee voor het etaleren en presenteren van onze  producten. Werk jij nu in een winkel? Ben je toe aan een gezellige job in vakantiesfeer? Kom dan vooral een keer praten over je mogelijkheden.

Profiel
Bij voorkeur een ervaren winkel- of showroomverkoper en het liefst met ervaring in de branche. Maar enthousiasme en klantvriendelijkheid zijn zeker zo belangrijk. We denken aan iemand van 22 tot 30 jaar met een opleiding op minimaal MBO-niveau. Een makkelijke prater en bekend met hedendaagse software, zoals Office. Het gaat hier om een fulltime job van 32 uur of meer.

Meer weten of solliciteren?
We horen graag van je. Neem gerust contact op met Marc Brouwers via marc.brouwers@addekker.nl of bel 0162-514622. Ook makkelijk, vul jouw gegevens in op onderstaand reactieformulier en wij nemen contact op met jou, op het moment van jouw voorkeur. (belangrijk om te weten; persoonlijke gegevens daar gaan we 100% vertrouwelijk mee om!)

Terug naar het vacature-overzicht

Nieuwsgierig? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!